Beoordelingen van The Sushi Company Nuenen

Recente recensies

5.0
Marcha van Bree
gisteren

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel.

Sven Henze
gisteren

Kwaliteit in de regel heel goed. Bezorging kwam een halfuur later dan de aangegeven tijd. Er werd wel vlak voor de eigenlijke bezorging gebeld dat het iets uit zou lopen.

Marleen
10 april 2021

Wederom heerlijk gegeten! De sushi werd stip op tijd bezorgd! Wij zijn fan van de Sushi Company en zullen hier zeker vaker bestellen.

Bart
9 april 2021

Man man man... wat een fantastische kwaliteit sushi. Box deluxe is een aanrader voor elke liefhebber. Enige nadeel is dat je snel te veel eet als het zooo lekker is. Oprecht complimenten. 🙏🏻😉

Pieter
9 april 2021
C
9 april 2021

Heerlijk

Andrey
6 april 2021

Lekker en om tijd!

SB
6 april 2021
Paul
6 april 2021
Nienke
5 april 2021
Giny Vinck
5 april 2021
Marco van Veggel
5 april 2021

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sifra
5 april 2021

Heerlijke sushi! We kregen zelfs extra sushi cadeau vanwege Pasen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maris
4 april 2021
Marco van Veggel
4 april 2021

Goed als altijd

Game
4 april 2021

Was heerlijk lekker vers tot gauw maar weer

JB
3 april 2021

Goed als altijd, en ook super snel vandaag! Top :-)

Dirks
2 april 2021

Wat een aanrader! Goede communicatie en het belangrijkst: de beste Sushi die we gehad hebben. Vers, juiste temperatuur, smaakcombinatie van iedere rolletje tot in de perfectie!

Juul van Dongen
1 april 2021

Zoals de voorgaande keer helaas weer een mindere ervaring. We hebben Sushi Company voor onszelf een tweede kans gegeven maar dit was dan ook de laatste 😊. Een groot deel van de Deluxe box bestaat uit sushi met avocado. Lekker, maar dan moet die avocado wel vers zijn en zonder rotte zwarte plekjes er in. Daarnaast zou je bij een deluxe box echt verwachten dat er royaal voldoende vis in verwerkt zit. Deze wordt echter steeds vaker gecompenseerd met groente en surimi en verdekt met net teveel saus. Oprecht jammer want we waren twee jaar geleden erg blij met de komst van een sushi speciaal zaak in Nuenen.

Barbara
1 april 2021

Altijd tip top in orde!

b
30 maart 2021

heerlijk !!

Paul
28 maart 2021

Prima service, goede sushi en snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elwyn
28 maart 2021

Gewoon weer goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco van Veggel
28 maart 2021

Mijn bestelling was 50 minuten te laat klaar. Wel vriendelijk opgelost, maar dat is echt veel te lang. Was wel weer even lekker als altijd.

Tevreden klant
27 maart 2021

Wij halen meestal de verse sushi bij SC. Deze is altijd lekker vers en genoeg variatie

Corine
26 maart 2021

Zo lekker dat ik de week erop weer bestelde :) Nu ben ik geen sushi kenner, maar ik vond het erg lekker.

Milan
26 maart 2021

Heerlijk!

Monique Engelen
24 maart 2021

de sushi was, zoals altijd , heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maryam
21 maart 2021

Bezorging was top, niet te lang hoeven wachten. Echter kwam de sushi koud aan en smaakte niet vers. Erg teleurgesteld voor zo’n prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
21 maart 2021

Heerlijk gegeten top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
21 maart 2021

Heerlijke sushi’s, net zo lekker als ik ze gewend was vroeger in the VS, meestal vind ik ze tegenvallen in Nederlands

Linda
21 maart 2021
Danny van Kempen
21 maart 2021

Heerlijk gegeten!! Absolute aanrader!!!

Rob Kuijpers
19 maart 2021

Lekker gegeten weer!!!

Sam
17 maart 2021

Bestelling binnen 30min geleverd. Eten zoals altijd heel vers . Favoriete sushi restaurant

Yvonne
17 maart 2021

Super service en heerlijke sushi! Wij bestellen hier altijd😋

Nancy
14 maart 2021

Zoals altijd was het allemaal weer lekker vers, smakelijk en netjes optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
14 maart 2021

Deze sushi company in Nuenen levert zeer hoge kwaliteit sushi. Ingrediënten zijn vers, smaakpalet is zeer goed. Goed en volledig verzorgd. Heerlijk en echt een aanrader.

Sandra
14 maart 2021

Lekker en vers

Cobi
14 maart 2021

Weer genoten van de sushi. Prima op tijd en lekker vers vooral de rolls

Inge van de Ven
14 maart 2021

Net zoals vorige keer weer topkwaliteit sushi. Super vers en lekker! Netjes op tijd bezorgd. Een aanrader voor een heerlijke avond.

Liesbet prinsen
12 maart 2021

Ws bedorven vis ( sashimi), erg beroerd Voedselvergiftiging

Maarten
11 maart 2021

Geweldig zoals altijd!

Willem Van de kerkhof
11 maart 2021

Alles top

Yvonne
7 maart 2021

Wel even op onze bestelling moeten wachten maar de kwaliteit was top, heerlijk gegeten!

Ans van der Leegte
6 maart 2021

Kwaliteit was heel goed 👍 Bezorging ook heel goed en vriendelijk.

Rob
6 maart 2021
Liesbet prinsen
6 maart 2021
L.van Sambeeck
5 maart 2021

Ik ben geen echte sushi kenner om in detail te gaan , maar dit was in één woord héérlijk. Vriendelijk personeel, makkelijk besteld en echt van genoten.

Laura
3 maart 2021

Zaten geen stokjes bij , verder erg lekker

Sanne
1 maart 2021

Bestelling was op de gewenste tijd klaar, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco van Veggel
1 maart 2021

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
27 februari 2021
Elle
27 februari 2021

HEERLIJK🥰

Sushi liefhebber
26 februari 2021

Het was heerlijk!!! Ook de kwaliteit was erg goed!

Inge
24 februari 2021

Na het lezen van verschillende recensies onlangs voor het eerst besteld bij The Sushi Company Nuenen. Helaas kwam de sushi een half uur te laat, maar de kwaliteit van de sushi was uitstekend! Ik zal zeker nog vaker bestellen, maar misschien dat ik het dan toch bij afhalen hou.

Anniek
23 februari 2021
Eva
22 februari 2021

Geweldig lekkere sushi! Iedereen was er dol op. Daarbij nog eens goede service! Ze belde netjes op dat ze 10 minuutjes later zouden zijn, wat helemaal geen probleem is.

Laura
21 februari 2021

Kwaliteit sushi erg goed, heerlijke smaken, vers, verhouding rijst vulling prima, bestelling op tijd klaar en klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Van de kerkhof
21 februari 2021
K swart
20 februari 2021

Was heel lekker. Maar bestel iets eerder dan je het wil hebben, de bezorgtijd wordt niet altijd gehaald.

Anne
19 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Dit is echt de lekkerste sushi die je kan bestellen! :)

Rob
19 februari 2021

Deze keer buiten de samengestelde menu's om besteld. Super lekker weer!

Marleen
19 februari 2021

Heerlijke sushi! Mooi op tijd bezorgd. Wij zijn heel tevreden, voor herhaling vatbaar!

Dirks
18 februari 2021

Heerlijk vers en top kwaliteit zoals altijd

Michelle
16 februari 2021

Weer top zoals altijd! Sushi was weer heerlijk en precies op tijd klaar.

Elke Smits
15 februari 2021

We kregen ons eten 1,5 uur na de gewenste tijd. Dit was erg lang. Tip: mocht het druk zijn, bel de klant even op om te vertellen dat het langer duurt. Ik heb nu zelf gebeld. De werknemer aan de telefoon was erg vriendelijk en bood een aantal keer haar excuses aan voor de vertraging. Na het telefoontje was ons eten er wel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Terry
15 februari 2021

Meal was late by one and a half hours over the expected delivery time. The sushi wasn't worth the wait and was overpriced. Will not be ordering again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris Cool
15 februari 2021

Ik heb om 17.35 besteld en het werd pas om 20.15 gebracht. Dat vond ik echt minder. Ik heb twee maal gebeld en het zou komen werd me gezegd. Ik heb best begrip en geduld maar dit gaat echt te ver.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milly
15 februari 2021

best sushi in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
15 februari 2021

Helaas een uur langer dan afgesproken tijd moeten wachten op het eten, niet handig met een baby thuis. Wel heerlijk eten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van berkel
15 februari 2021

Een bestelling geplaatst en daarna nog gebeld voor een extra bestelling. Die moest ook online. Daarna 1 bestelling gekomen en de andere kwam maar niet. Die moest ik blijkbaar afhalen. Zelf nadenken kunnen ze daar niet. DAarna toch komen brengen. Maar wel een uur later. Lekker kinderachtig. Hele matige service dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
15 februari 2021

Bijna een uur te laat. Normaal nemen zij contact op als het iets te laat is, maar dit nog nooit meegemaakt. Meerdere malen moeten bellen om iemand aan de telefoon te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, aardig personeel!

Eva Wilmink
13 februari 2021

Heerlijk!!!

Julia
12 februari 2021

Was weer erg lekker!!

Elwyn
11 februari 2021

Sushi was weer heerlijk, alleen jammer dat alle toebehoren er niet bijzaten (stokjes, wasabi en sojasaus) gelukkig hadden we nog wat liggen

Kousemaeker
11 februari 2021

Erg lekker gevarieerd menu

Barbara
11 februari 2021

Het was weer onweerstaanbaar lekker

Liesbeth
8 februari 2021

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 februari 2021

Super kwaliteit, zeer lekker gegeten. Complementen 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Game
6 februari 2021

De sushi was weer fantastisch we hadden schotel de luxe alleen dat gefrituurde was minder maar dat is smaak wat iemand wel of niet lekker vind wel goed vers fantastisch groetjes Maja

Edwin
6 februari 2021

Bezorging , het ging redelijk , maar probeer de afstand aan te houden . Gestrekte arm aan geven ! Ik werk zelf in de voedselindustrie, ze werken momenteel alle met mondkapjes op . Kleine flesje lekken , viel me op. Bedankt , was lekker !

Peggy
5 februari 2021

Heerlijke specials!

Sandra van Oorschot-Siegers
5 februari 2021

Het was echt heerlijk!

Margriet Habraken
5 februari 2021

👍Heerlijk

Marnix
4 februari 2021
Inger
4 februari 2021

Het was heerlijk! Super vers en allemaal heerlijke smaken. We hadden de luxe box besteld met ook nog wat warme hapjes erbij. Eigenlijk te veel, maar te lekker.

Els
1 februari 2021

De sushi is altijd even vers, snelle en vriendelijk bediening! Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
31 januari 2021
Dieter Fraikin
31 januari 2021

Verwachtingen rondom bezorging werden ondanks drukte goed gemanaged en waargemaakt. Het eten was uitstekend! We hebben genoten.

Dangelo
31 januari 2021

Zalm sushi had een hele aparte en rare nasmaak. Nog nooit gehad. Overige sushi was wel oke maar sommige stukjes waren kapot

Veronique
30 januari 2021

Ik heb ruim 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling voor 18.30 uur. Een tegemoetkoming in de vorm van bv extra sushi had ik zeer gewaardeerd.

Henriette
30 januari 2021

De sushi was als altijd weer helemaal top! Alleen een beetje jammer dat ik er vandaag per toeval achter kom dat de stempel kaarten weer aanwezig zijn. We hebben de afgelopen anderhalve maand 3 keer eeen box van €100 besteld en diverse keren een van €50. Dat zijn dus behoorlijk wat stempels die ik ben mis gelopen. Jammer

Colinda
30 januari 2021

Heerlijk verse sushi 🍣 erg lekker en goede service

Jannick Prinsen
30 januari 2021

Het was heerlijk, het leek nog verser dan anders en bezorging altijd op tijd

Monique
30 januari 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader

S. Jansen
29 januari 2021

Super lekkere sushi!! Door mijn eigen fout was ik mijn sushi voucher en volle spaarkaart vergeten mee te nemen, ondanks ik daardoor 2 gratis rollen kreeg werd het op een briefje geschreven en verder niet moeilijk over gedaan. Dankjewel voor de goede service. De volgende keer lever ik ze in!

Andrey
29 januari 2021

lekker

Jennifer
28 januari 2021

Fantastisch! Voor het eerst de special box deluxe besteld, echt heerlijk! Mijn vriend en ik zijn echt sushi monster en eten veel sushi samen, maar hebben 2 dagen gedaan over deze box en zelfs de volgende dag was het lekker!

Anoniem
25 januari 2021
Marloes
24 januari 2021
Peggy
24 januari 2021

Top!

Fleur
24 januari 2021

Hele lekkere suchi.

Jacqueline
24 januari 2021

Heerlijk gegeten 1 sterretje minder voor een half uur te laat bezorgen maar wel netjes gebeld

Bart
23 januari 2021

Duurde 2 uur. Na 3x bellen. We komen ook uit Nuenen.

Reactie van The Sushi Company

Beste meneer van der Schoot, In de Corona tijd, kan het helaas erg druk zijn. Wij hebben via verschillende social media aangekondigd, om uw bestelling tijdig door te geven. Helaas heeft u midden in de drukte (17:40) uw bestelling geplaatst. Waardoor uw bestelling achter aan de rij komt te staan. Wij willen iedereen graag in deze moeilijke tijden sushi leveren. Helaas zult u toch geduld moeten hebben , of u zult uw bestelling vroegtijdig moeten doorgeven. Alsnog onze excuses dat u 2 uur moest wachten voor uw bestelling. Wij hanteren in deze Corona tijden (weekend tussen 17;00 en 18:30) een bezorgtijd van een uur of langer. Wij proberen ons uiterste best om zo snel mogelijk te leveren als het mogelijk is. Daarvoor vragen wij u uw begrip! Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om op alle platformen u ontevredenheid te uiten! Wij zullen in de toekomst hier aan werken en proberen het te verbeteren. Met vriendelijke groet, The Sushi Company Nuenen Crew

Vivianne
23 januari 2021

Heerlijk en vers, warme gerechten werden op t moment dat ik kwam pas gemaakt, top! Het was smullen

Jansen
23 januari 2021

Goed bereikbaar voor vragen, lekkere sushi en op tijd bezorgd.

Rob
22 januari 2021
Derison
21 januari 2021

Top

Linda
21 januari 2021

Ik bestel vaker bij the sushi company. Elke keer is het lekker en wordt het snel bezorgd. Heel tevreden.

Rob
20 januari 2021

Het aller aardigst en beleefdste personeel. De sushi is altijd van top kwaliteit, nog nergens anders zo’n goede gehad... dat hoeft ook niet meer want dit is mijn vaste sushi afhaal zaak geworden! Geweldige unieke special rolls! Top zaak!

Thijs
19 januari 2021

Top allemaal!

Daniëlle
19 januari 2021

Heerlijk vers zoals altijd!

Irma Verbakel
17 januari 2021

Heerlijk gegeten, lekker vers, smaakvol en het zag er heerlijk uit, lekker op tijd de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanny
17 januari 2021

Heerlijke sushi, super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 januari 2021

Losse rollen sushi waren heerlijk maar de roll mix was te koud ( stonden klaar in koeling).

Monique Engelen
17 januari 2021

Volgens mij is er iets misgegaan met de bestelling afgelopen keer. Ik had 9 x chicken roll en 2 tempura ebi terwijl ik van beide 4 stuks heb besteld. Vind het op zich niet zo’n probleem, maar hoop dat het de volgende keer goed gaat.

Cp
16 januari 2021

Heerlijk. Hhhmmmmmm

Anoniem
15 januari 2021
L.
13 januari 2021

Heerlijke sushi, vlotte en vriendelijke levering

Tjibbe Beimers
12 januari 2021

Perfect op tijd en heerlijk gegeten. Het heeft ons verrast wat er op tafel kwam. Topprestatie

Huub
11 januari 2021
Jolanda
11 januari 2021
Lotte Van Tongeren
11 januari 2021

Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte Van Tongeren
11 januari 2021

Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno v berlo
10 januari 2021

Was weer kei lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco van Veggel
10 januari 2021

Heerlijk zoals altijd

Jacqueline
10 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Maja Game
9 januari 2021

De 🍣 was op en top van versheid iedere hap was een belevenis super bedankt en tot gauw maar weer

Rd.
9 januari 2021
Sandry Melis
8 januari 2021

Supersnel bezorgd en het was weer heerlijk!

Daisy
7 januari 2021

We maken de kilometers om de sushi te halen, maar het is ons nog nooit gelukt om met de hele schaal thuis te komen....heerlijk

Lobke
7 januari 2021

Heerlijke sushi en prima op tijd geleverd

Lieke
6 januari 2021

Het eten was heerlijk, er was een bestel Foutje gemaakt. Meteen gebeld en ze zijn het komen omwissel met een extraatje er bij. Dus dat siert hun enorm! Gaan zeker nog eens bestellen

Peggy
4 januari 2021

Erg lekker, vooral de aparte soorten! Super vers .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelie
3 januari 2020

Wauw, wat een serieus geoliede machine is die vestiging in Nuenen! Het was zondagavond en druk maar er werd keihard (zeer gestructureerd) gewerkt om iedereen op tijd te helpen. Alle sushi wordt vers bereid en dat proef je. Vooral de nieuwe TSC Special Rolls vallen erg in de smaak. Wij komen snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
3 januari 2020

Favoriete sushi!...heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam van Berkel
3 januari 2020

Bestelling is ALTIJD op tijd, de sushi is altijd supervers en ongelofelijk lekker!!! Beste sushi bij ons in de buurt 👍👍👌👌😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaltje
3 januari 2020

Erg lekker

Monique
1 januari 2020
Anke
1 januari 2020

We hebben genoten van de sushi box deluxe.

Joosten
1 januari 2020

Het was heerlijk... goede prijs kwaliteit verhouding. Erg smaakvol.

Jos Hermens
31 december 2020

In de tijd van covid 19 prima geregeld! En het eten was ook nog eens prima. Dank jullie.

Corine Bosch
31 december 2020

Het was weer overheerlijk. Elk stuk sushi is een feestje. Ondanks de topdrukte super vriendelijk geholpen.

Joyce
31 december 2020

Nog geen uur tussen bestellen en bezorgen. Het eten was wederom weer heerlijk! Dit keer de Special X mas box besteld. Aanrader! Ook erg fijn dat je een mail krijgt als de bestelling onderweg is.

Niels
31 december 2020

Super heerlijke sushi, precies op tijd geleverd. Vooral de nieuwe ‘Shrimp on the Rock’ was echt een topper.

Marieke IJsendoorn
30 december 2020

Een aantal maanden geleden had ik hier een mindere recensie geplaatst. Deze keer waren we súper tevreden. De bestelling werd 8 minuten later bezorgd dan gepland maar daarover werd vantevoren gebeld om dit aan te geven. Kwaliteit van de sushi was echt helemaal top! Complimenten!

Arno van Deurzen
28 december 2020

Zoals iedere keer goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
27 december 2020

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
27 december 2020

Helaas viel het deze keer vet tegen.. Tonijn was helemaal verkleurd totaal niet vers en stonk + 35/40 minuten langer moeten wachten dan afgesproken. Daarbij lever je ook een spaarkaart in waarbij je normaal 1 rol krijgt, nu vandaag 3 stukjes.. Hopen dat jullie hier wel iets aan gaan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yu-Chia Chen
26 december 2020

Super lekker!

Dijkstal
26 december 2020
M.N
26 december 2020

Heerlijk !.verse shushi Van Helmond naar Nuenen om jullie shushi op te halen 👍top

Suze
25 december 2020

Prima

Kim
24 december 2020

Jullie hebben voor een heerlijk kerstavond diner gezorgd! we hebben er van genoten, bedankt!

Jansen
24 december 2020

Ik ga het 1e kerstdag pas afhalen. Dus kan nog geen beoordeling geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Boons
24 december 2020

Weer smakelijk gegeten 👌 Sushi Company is favoriet bij ons in huis.

Eefje
23 december 2020
Anoniem
22 december 2020

Top sushi !!

Judith Donkers
22 december 2020

Heerlijke netjes verzorgde sushi ook als het druk is.

K swart
22 december 2020

Wel 20 minuten te laat, maar het wachten meer dan waard! Heerlijk en veel keuze, ik ga vaker bestellen

Robbert
22 december 2020

In eerste instantie wilde we maandag avond bestellen voor een later moment. Dit bleek online niet te kunnen. Uiteindelijk op dinsdag besteld. Aangeven dat je wilde bestellen voor de donderdag lukte niet. Daarop gebeld met tsc. Zij gaven aan dit aan te geven bij de opmerkingen. Als ik een advies mag geven zou ik zorgen dat mensen ten alle tijden kunnen bestellen voor elk moment. Zoals het nu gaat kost dat klandizie. Overigens na het bestellen keurig gebeld door tsc dat de bestelling goed is doorgekomen.

Karin
20 december 2020

Heerlijk gegeten van de schotel happy share deluxe... Alles was vers, voldoende en echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Volinda
20 december 2020

Heerlijke verse sushi op tijd klaar en heel betaalbaar😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvo
20 december 2020

Weer prima, behalve de sashimi tonijn. De laatste weken is de tonijn niet echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
20 december 2020

De allerlekkerste sushi in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlie
20 december 2020

Het eten was op tijd klaar en super lekker. Je proeft hoe vers het is bereid en de service is ook erg goed.

Marco van Veggel
19 december 2020

Even heerlijk als altijd!!!

Sterre
18 december 2020
Bob Hofman
18 december 2020

Product was erg goed maar, toen het tijd was dat ik het kon ophalen moest ik nog een kwartier wachten.

Marco van Veggel
17 december 2020

Top zoals altijd!

Sanne
15 december 2020

Top ! Lekker en super snel bezorgd

Anke
14 december 2020

De sushi was weer heerlijk en supervers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno v berlo
13 december 2020

Was weer kei lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
13 december 2020

Was weer heerlijk! Vooral carpaccio en nieuwe Shrimp on rock sushi is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
13 december 2020

Was weer kei lekker tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuijten
12 december 2020

Zalmrolletjes maar voor de helft met zalm bedekt... Beetje jammer voor de prijs/kwaliteit. Niet tevreden dus helaas. Smaak wel oké

JB
11 december 2020

Lekker als altijd, en snel bezorgd.

dml
9 december 2020

Heerlijk!

Willem
6 december 2020
Johan
5 december 2020

Netjes op afgesproken tijd en heerlijk gegeten.

Huub
4 december 2020

Altijd lekker en snel bezorgd.

Rob. Kuijpers
3 december 2020

Alweer super lekker gegeten. Wij genieten steeds van jullie heerlijke gerechten! Vooral de extra nieuwe rol was fantastisch. De EBI tower was top!!!

Sylvia Louwers
3 december 2020

Zoals gewoonlijk weer genoten van jullie heerlijke sushi!

S.
1 december 2020

Er zat geen soja saus stokjes of Wasabi bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan Blom
30 november 2020
Francy van den Heuvel
30 november 2020

Het was heerlijk!!

Anja
29 november 2020
Machay
29 november 2020

Zoals altijd heerlijke verse sushi en netjes optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sleegers
29 november 2020

Kipspiesjes waren nog niet gaar. Hebben we weggegooid

cindy polman
29 november 2020

Het was weer genieten!!

WJ Teunissen
28 november 2020

Alles perfect in orde en precies op tijd bezorgd.

Eefje
27 november 2020
Elwyn
23 november 2020

Was weer super! Echt een aanrader..

Lammers
23 november 2020

Super verse sushi en gevarieerde keuzes. Prijs en kwaliteit verhouding is top! We hebben erg genoten van de sushi’s. Zeker vaker bestellen of afhalen!

Wijnhoven
23 november 2020

Super snel aan huis geleverd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merijn
21 november 2020

wederom volop genoten van de superverse sushi, nu al zin in de x mas box

Wilma
19 november 2020

Helaas weinig smaak aan de sushi deze keer. We konden sommige niet eens van smaak onderscheiden.

Annette
19 november 2020

Heerlijk gegeten, goede smaak en kwaliteit! Bezorging exact op afgesproken tijd.

Christa
18 november 2020

Was weer een geweldige bestelling. Goed geregeld. Op tijd klaar. En weer, net zoals voorheen, voortreffelijk! Heerlijk! We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
16 november 2020

Op zich jammer dat er regelmatig foutjes in zitten. |Ik had de kiprol besteld. \met crunchy topping. maar er zat niets op.\ en je betaald er wel voor. Gebeurd regelmatig, dat iets anders is als de bestelling. Verder heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Sushi Company

Beste mevrouw, We hebben uw bestelling bekeken, waarschijnlijk is er iets fout gegaan bij het kiezen van uw topping. Het klopt dat u geen crunch(gebakken uitjes) op de roll heeft gekregen omdat u crispy (fried tempura crisp) heeft aangegeven/doorgegeven. Met vriendelijke groet, The Sushi Company Nuenen

Jolein
15 november 2020

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierre
15 november 2020

WAs echt heerljjk beter als in menig restaurant een echte aan rader ze hebben er aan ons een vaste klant bij 😊

Frank
15 november 2020

Heerlijk zoals altijd!

Kim
14 november 2020

Je hebt altijd goed service. Ze zijn altijd erg beleefd en als je een tijd heb gekozen hoef je vaak nog geen 5 minuten te wachten en is het ook daadwerkelijk klaar op de aangegeven tijd. Het eten is ontzettend lekker en blijf hier zeker terug komen.

Ad van der Ende
13 november 2020

Snel, goed verpakt en lekker.

Martijn
11 november 2020

Lekker en vers!

Cindy
10 november 2020
Katin
8 november 2020

Was weer heerlijk, zoals altijd,!

Arno
7 november 2020

De sushi was weer overheerlijk. Een echte aanrader.

Nouwens
6 november 2020

Niet de goedkoopste, wel hele goede sushi. Jammer dat de menu's nooit veranderen qua samenstelling.

Linda
1 november 2020
K.K.
31 oktober 2020

Heerlijke sushi! 🤤

Nicole raymakers
31 oktober 2020
Eefje
30 oktober 2020
Kevin
30 oktober 2020

Lekkere sushi, ziet er vers uit, optijd met bezorgen.

Mieke
26 oktober 2020

Goed verzorgd en lekker. Bezorgtijd precies zoals afgesproken

Joelle
26 oktober 2020
Bart Migchels
26 oktober 2020

Het was weer heerlijk en netjes op tijd geleverd.

Gilsing
25 oktober 2020

Dit was de eerste keer dat we bij jullie sushi besteld hebben. T is ons zeer goed bevallen. T was erg lekker en zullen zeker vaker terug komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
24 oktober 2020

Heerlijke sushi, echt een aanrader

Eva
23 oktober 2020

Heerlijk!

Manon
22 oktober 2020

Altijd optijd en heel vers

Eva
22 oktober 2020

Heerlijke sushi, belde keurig van te voren op dat het 5 minuten later werd. Zeer tevreden

Meulendijks
21 oktober 2020

Bestelling kwam 3 kwartier te laat en de warme gerechten waren koud

Elwyn
21 oktober 2020

Sushi weer super zoals altijd. Alleen erg laat met bezorgen. Wel gebeld dat het 10 tot 15 minuten later zou worden, maar dat werd ruim een half uur.

Anoniem
20 oktober 2020

Goeie service snel bezorgd

Adriaans
20 oktober 2020

Duurde echt veel te lang voordat het bezorgd werd. Anderhalf uur na bestellen! Op een gewone dinsdagavond. Jammer. Dat maak je met 10% korting niet goed.

Eva
18 oktober 2020

Mooi op tijd bezorgd en weer heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SH
18 oktober 2020

lekker, zoals altijd. zelfs de kinderen krijgen er meer en meer zin in en ontdekken nieuw eten. en snel!

Anneliese
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten, op tijd bezxorgd. Prima!

Denkers
17 oktober 2020

Lekkere sushi en mooi op tijd klaar.

Marco van Veggel
15 oktober 2020

Goed en lekker als altijd! Jammer alleen dat er bij bezorging geen stempels meegegeven worden.

Jo
14 oktober 2020

Super lekker en netjes op tijd bezorgd

Jeroen Kuijpers
14 oktober 2020

Helemaal tevreden! Door de drukte hebben zij iets te laat bezorgd, maar daarover hebben ze ruim van tevoren contact opgenomen. Super service!

A,V.
12 oktober 2020

De smaak was prima. De sushi was erg klein verpakt, zag er rommelig uit , liep in elkaar over en ik het moest uitvouwen en schoonvegen om het netjes te krijgen. Op de sushi lag nog een warm gerecht, waardoor alles warm was geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helmi
11 oktober 2020
Rianne
10 oktober 2020

Top service, heerlijke sushi Helaas een te kleine portie besteld ;-)

Vera
9 oktober 2020

Mega lekkere sushi! Altijd weer opnieuw genieten

Frances
9 oktober 2020

Wederom lekker gegeten en netjes op tijd bezorgd.

Irma
8 oktober 2020

Het was weer super!

Britt Strijbosch
7 oktober 2020

Sushi is altijd vers en de bezorging altijd snel. Super!

Paling
7 oktober 2020

Heerlijke, verrassende sushi. Snelle en vriendelijke bezorging! Voor herhaling vatbaar.

Andre
5 oktober 2020

De garnalen en kip waren klef en niet krokant, niet te eten. De saus en stokjes waren ook niet beschikbaar. Deze zijn achteraf wel direct bezorgd naar een dringend verzoek...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
4 oktober 2020

Heerlijke Sushi, prima kwaliteit. We hebben heerlijk hiervan gegeten. Volgende keer bestellen we hier weer. De bezorging was iets later dan gepland, maar keurig per mail daarover geïnformeerd. Geen probleem dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
4 oktober 2020

Kleine porties als in dunne slices en prijstechnisch te duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
3 oktober 2020

Eten is lekker en je proeft dat het vers is. Jammer dat het in verband met drukte 35 minuten te laat is geleverd en dat zowel aan de telefoon (ik heb gebeld om te vragen waar de bestelling bleef) als de bezorger geen excuses maakten voor het wachten.

Anouk
3 oktober 2020
Yvonne
2 oktober 2020

Heerlijke, verse sushi! Altijd tevreden.

Ton
2 oktober 2020

Weer heerlijk zoals altijd en vers

John de Jong
1 oktober 2020

Zowel bestelling als afhaling verliepen snel en soepel. De kwaliteit van de sushi is voortreffelijk.

Katelijne
1 oktober 2020
Kousemaeker
28 september 2020

Heerlijk , lekker en vers :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien
27 september 2020

Keurige bezorging en prima sushi, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Links
27 september 2020

Het was weer heerlijk genieten van die 🍣🍱 wat wij besteld hadden. Zelfs Iets extra‘S kregen we mee 👍🏻 Top!! Op naar de volgende 🍱 bestelling over een tijdje. 😃

Liliane
26 september 2020

Heerlijk verse sushi en op tijd bezorgd. Top!

Peter
26 september 2020

Eten is super lekker. Planning is echt slecht. 3 uur van te voren besteld maar toch nog 20 min staan wachten na de ophaaltijd. Toen waren de tegelijk bestelde pizza's die wel precies op tijd waren koud. En is niet de eerste keer. Kijk eens een keer goed naar jullie planning proces.

Sandra
26 september 2020

Was weer erg lekker!

Ad van der Ende
26 september 2020

Was weer precies op tijd klaar. Lekker en mooi verpakt. Top

JWN
26 september 2020

uitstekend.

Meia
26 september 2020

heerlijk gegeten, snelle bezorging. Malse, verse vis. Aanrader

Léon
25 september 2020

Zoals altijd vers gemaakt en strak op tijd geleverd. Je proeft dat de ebi nog warm is en dat de sushi niet al een tijd in de koeling heeft gelegen.

Mo
25 september 2020

Sushi vers, lekker! Levering precies op tijd.

Eefje
24 september 2020
Jaap Zandbergen
24 september 2020

Snel en erg lekker!

Iris
22 september 2020

Prima en snel

Mbr
21 september 2020

Heerlijk vers eten. Echt een van de betere sushi (afhaal) restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
21 september 2020

Zoals altijd weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CdB
20 september 2020
Onno V
20 september 2020

Lekkere verse sushi, zonder mayonaise met lekker veel verschillende smaken!,

Rob
17 september 2020

Bezorging Top. Kwaliteit een smaakbeleving idem! Voor verbetering: Al het plastic wat overblijft incl. stokjes is niet meer van deze tijd.... Prijs staat niet in verhouding met andere foodcomp.

Milly
16 september 2020

Wij bestellen graag bij jullie!! Favoriete en gewoon de lekkerste sushi!!

Ruud
16 september 2020

Weer heerlijk gegeten. Nette stipte levering. Ook niet te zuinig met wasabi, ginger en soya saus. Helemaal TOP

Huub
16 september 2020

Altijd goed en lekker. Op tijd of snel bezorgd. Super tevreden.

Jeroen
14 september 2020

Heerlijk vers zoals altijd en de warme gerechten/sushi ook mooi nog op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneliese
14 september 2020

Goed op temperatuur, op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
13 september 2020

Altijd perfect lekkerste sushi om af te halen ben normaal niet zo van sushi alleen van the sushi compact chapo

Fam. Links
13 september 2020

Super vers en t was echt heerlijk om dit weer te mogen eten & proeven!! Wat een smaakexplosie weer!! Komen gauw weer bestellen 😃🍣👍🏻Gr.

Ronald
12 september 2020

Weer bijzonder lekker.

Sandra
12 september 2020

Heerlijke sushi, uniek van smaak en zelf samen te stellen. Bezorgen in Son en Breugel zou de bestelling compleet maken. Nu moesten we het op gaan halen.

Van Baardwijk
7 september 2020

Was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
7 september 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelly
4 september 2020

Erg goed

Jacqueline
3 september 2020

Op tijd en erg lekker!

Monique
2 september 2020

Altijd goed👍

Anoniem
1 september 2020

Stipt op tijd, dat is toch knap! En weer heerlijk zoals we van jullie gewend zijn 👍

Katelijne
28 augustus 2020
Mb
27 augustus 2020

Heerlijke sushi! Goede prijs kwaliteit

Annette
26 augustus 2020

Goed op tijd geleverd, in mooie verpakkingen. Heerlijk gegeten, goede kwaliteit! Sushi smaakvol en warme producten ook heel lekker. Voor herhaling vatbaar!

Yv
25 augustus 2020

Prima zoals altijd. Deze keer ook vega besteld. In zelfde schaaltje als niet-vega! Dit kan écht niet! Dit was de vorige keer ook met een vega bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
24 augustus 2020

As usual, prima service en uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
23 augustus 2020

Vandaag voor de eerste keer jullie sushi geprobeerd. Ik ben blij dat er een keer GOEDE sushi te halen is dichtbij huis! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean luc
22 augustus 2020

Erg lekkere sushi !

Jordy
21 augustus 2020

Super goede sushi en heel snel bezorgd! Bestellen hier zeker vaker!

Evers
19 augustus 2020

Heerlijk, de volgende keer bestel ik net nog wat meer!

TG Stoltink
19 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten!

Wilma
16 augustus 2020

Altijd lekker en vers

Nicole raymakers
16 augustus 2020

Lekker en snel. Mijn favoriet is de surf en turf

Wouter Koehorst
15 augustus 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Tadema
14 augustus 2020

Het was weer bijzonder lekker. Snelle bezorging.

Flore Schraven
13 augustus 2020

Super lekkere en verse sushi. Woon in Helmond en de levering was vrij snel. Top gevulde sushi en niet plakkerig!

Carly
12 augustus 2020

Super lekkere sushi, beste in omstreken!! 😍 Helaas dat ze nog steeds niet in ons deel van Helmond bezorgen, wat maakt dat kleine stukje nou toch uit zou je denken? 😢Dan hadden we sowieso veel vaker besteld maar ondanks dat we het zelf moeten ophalen toch 5 sterren!

Eva
12 augustus 2020

Precies op tijd bezorgd en alles vers bereid!

Y.K
9 augustus 2020

Heerlijke sushi, warme producten nog goed heet. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margareth
8 augustus 2020

Producten zijn goed verzorgd en van goede kwaliteit. Bezorging is op de elf gekozen tijd en je krijgt nog een mail als de bezorger onderweg is.

Jurgen
8 augustus 2020
Natasja
7 augustus 2020

Smaak lekker alleen jammer dat ze uit elkaar vielen.

Ralph Blewanus
7 augustus 2020

zoals altijd weer heerlijk!!

Herman
7 augustus 2020

Top

P. De Haas (Paas)
6 augustus 2020

Op tijd klaar en weer erg smaakvol

familie kouwenberg
4 augustus 2020

keurig op tijd geleverd, lekkere verse sushi. zeker voor herhaling vatbaar.

Joke van Deurzen
1 augustus 2020

De bestelling was vers en zoals altijd lekker. We hebben via internet besteld en het stond op de afgesproken tijd klaar.

Andrey
30 juli 2020

Prima kwalitijt

JHM B te Nuenen
26 juli 2020

online besteld en betaald. was op tijd klaar was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelly
26 juli 2020

Uitmuntend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoekstra
26 juli 2020

Heerlijke sushi! Levering volgens afspraak, erg tevreden en we gaan zeker vaker bestellen 😋

Van Dijk
25 juli 2020

Sauce zat tegen de deksel en de sushi stukjes zaten tegen elkaar aan. Zodat je ze moeilijk van elkaar kunt halen

Terri
24 juli 2020

Heerlijke sushi en super snel bezorgd. Top!!

Yvonne
20 juli 2020

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victor de Weijer
19 juli 2020

Zoals altijd, snel bezorgd en van goede kwaliteit

Schoenmakers
18 juli 2020

Het zag er heerlijk en goed verzorgt uit.

Maarten
17 juli 2020

Lekker, op tijd en goed vers. Tot de volgende keer weer!

Leo
16 juli 2020

Zeer goed. Jullie zien mij terug.